Bio- kip & kalkoen pakket

64,22 incl. BTW

7 verschillende producten

  • 1 hele kip 2.0kg
  • 1 pakje kip filet 350 gram
  • 1 pakje kip dij 380 gram
  • 1 pakje kip drum 450 gram
  • 1 pakje kalkoen schnitzel 350 gram
  • 1 pakje kalkoen dij 350 gram
  • 1 pakje kalkoen dij rolladen 700 gram

meer dan 4.50 kg voor maar € 70.- en gratis verzonden

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Biologische kip en kalkoen

Onze Biologische Kip is afkomstig van het Franse ras de Landkip. Onze Biologische Kalkoenen komen van het ras de Kelly Turkey’s. Beide zijn langzaam groeiende rassen. Hierdoor heeft het vlees langer de tijd om zich te ontwikkelen en krijgt het vlees een mooie marmering. Daarnaast zijn deze Biologische kippen zwaarder in gewicht en hebben ze een heerlijke smaak dankzij hun leeftijd.

Een bewuste keuze

Biologisch vlees is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze Biologische kippen en kalkoenen groeien op in de buitenlucht en is afkomstig van een Biologische boer. Dit boerenbedrijf moet zich aan de Biologische Normen houden die zijn vastgesteld door de Europese Unie. Deze kwaliteitsregels blijven streng gecontroleerd zodat het welzijn de dieren voorop blijft staan en gewaarborgd blijven.

De kippen en kalkoenen krijgen uitsluitend voer uit eigen productie en hebben altijd toegang tot vers water en voedsel. Ze groeien op in de buitenlucht en hun nachtverblijf bevindt zich in energiezuinige stallen. De dieren mogen minstens 8 uur per dag vrij rondlopen in hun buitenverblijf. Hier hebben ze de benodigde ruimte om lekker rond te scharrelen in de frisse buitenlucht. Daarnaast heeft dit verblijf voldoende begroeiing en schuilmogelijkheden, zoals struiken en bomen, zodat de dieren hun natuurlijke gedrag kunnen volgen. Zo maakt u met ons Biologische vlees een bewuste keuze voor heerlijk én eerlijk Vlees.

Biologisch vlees  zonder toevoegingen 

Ons Biologische Kip- en kalkoenvlees zijn een bewuste en gezonde keuze. Beide zijn een veelzijdig stukje vlees wat relatief mager is. Verder is ons vlees niet bewerkt. Dit betekend dat er géén bind- of conserveringsmiddelen, E-nummers, suiker of kleurstoffen aan het vlees is toegevoegd.

Levering

Onze vers- en diepvriesproducten worden gekoeld of ingevroren bij u thuis geleverd. Tijdens transport blijven de producten gekoeld in speciale koelwagens. Alle producten zijn verpakt in geïsoleerde dozen met koelpacks om zo de houdbaarheid zo lang mogelijk te behouden.

 

 

blank

blank

conditie

Vers

herkomst

Duitsland

soort

Kalkoen, Kip

pakketten

Ja