Kalkoen steak KellyBronze

3,60 incl. BTW

Deze Kalkoen Steak, ook wel kalkoen Biefstuk, is een stoer stukje vlees voor de echte vleesliefhebber.

Hoeveelheid: 2 stuks 220gr

Kiloprijs: €16,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kalkoen Steak

Kalkoen Steak, ook wel Kalkoenbiefstuk, is het perfecte stukje vlees voor de echte vleesliefhebber. Deze steak is afkomstig van de dij van de kalkoenen. Een biefstuk kunt u bakken, braden of grillen en is perfect voor op de BBQ, Grill maar ook overheerlijk uit de oven.  Kalkoenvlees is mager maar doet niet onder in smaak. Vlees van de KellyBronze kalkoen heeft een fijne vleesstructuur en u beleeft een echte smaaksensatie.

KellyBronze®

Kelly Bronze kalkoenen zijn de rolls royce onder de kalkoenenrassen. Dit kalkoenvlees is van topkwaliteit en is een begrip in de kalkoenwereld. In 2011 werden ze zelfs, als eerste kalkoen ras, met drie gouden sterren bekroond tijdens de Great Taste Awards.

KellyBronze Kalkoen is een langzaam groeiend ras. Ze worden op een natuurlijke en diervriendelijke manier gehouden. De kalkoenen worden grootgebracht door kalkoenhouders van begin tot eind oftewel, van ei tot oven.

Ze mogen opgroeien in alle rust en ruimte waar het welzijn van de dieren voorop staan. Als de kuikens 5 weken oud zijn mogen ze naar buiten. Ze worden dan verplaatst naar de vrije uitloopweides. Hier mogen ze rondscharrelen in bossen, boomgaarden en struiken zoals ze in het wild ook zouden doen. Hierdoor krijgen de vogels niet alleen meer frisse lucht en ruimte maar ook meer beweging. Waar de commerciële kalkoenen van andere rassen het hele jaar door moeten produceren, leggen de kalkoenen van KellyBronze kalkoenen maar 10 weken per jaar eieren. Dit is de natuurlijke broedperiode van de vogels. Op deze manier kunnen de kalkoenen ontspannen opgroeien. Dit resulteert in een mals stukje vlees met een fijne vleesstructuur. De KellyBronze Kalkoen heeft een ultieme smaakbeleving.

Lees hier meer over dit prachtige kalkoen ras.

Levering

Onze vers- en diepvriesproducten worden gekoeld of ingevroren geleverd. Tijdens het transport blijven de producten  in speciale  geïsoleerde dozen die zijn gemaakt van gerecycled karton. u krijgt een dag van tevoren u track en tracé toe gestuurd.

conditie

Diepvries -18

herkomst

UK

soort

Kalkoen