KellyBronze Kerst kalkoen

  • De KellyBronze kalkoenen die nu worden besteld worden VERS met Kerst geleverd.
  • Kijk hier voor het recept van de KellyBronze
  • Of voor een tof BBQ Recept
  • Kijk hier voor meer informatie over KellyBronze
  • In Nederland gehouden en geslacht.

Excuus, dit product is voorlopig uitverkocht.

Zie ons enige kerst kalkoen nog Klik op de Link

Repost from @jamieoliver using @RepostRegramApp – Hi guys Just a personal recommendation if you haven’t sorted your Turkey yet… Check out the @kellybronze isabsurdly delicious I’ve been test cooking them all week super juicy tasty amazing check them out they do mail order www.kellybronze.nl big love Jx


  • Deze kalkoen is minimaal 15 dagen gerijpt, en wordt vers geleverd.

 

Dit product is momenteel niet op voorraad.

De farms van de familie Kelly zijn allemaal gevestigd rond Danbury in Essex Engeland, en zijn gebaseerd op “het beste van het beste, dit betekent vooruit kijken als ook terug kijken” in de wijze van het houden van de KellyBronze®.

Al meer dan 30 jaar hanteren Derek en Mollie Kelly samen met hun zoon Paul traditionele en natuurlijke productiemethodes voor het houden van kalkoenen, in eerste instantie speciaal voor de kerst.

Dit veranderde in de loop van de jaren in een productie voor het gehele jaar rond. Voor de kerstmarkt bestaat een traditie van oudsher dat de kalkoen van nature brons gevederd is. Toen in 1983 de tijd rijp was lanceerde Familie Kelly de KellyBronze®.

soort

Kalkoen

conditie

Vers

gewicht

7.0 kg- 14 t/m 16 personen

bezorg-datum

Afhalen in Heythuysen 23 of 24 december Tussen 09:00 & 17:00, Bezorgen 21 december €12.50, Bezorgen 22 december €15, Bezorgen 24 december €15

Andere suggesties…