Kerst

Kerst

Voor met kerst bezorgen wij door heel Nederland ons eigen gehouden kalkoen, varken en kip. Onze lam halen wij bij de plaatselijke boer, die de lammeren buiten in bossen laat opgroeien. Al onze kerstproducten zijn vers tijdens kerst. Zo krijgt u een extra mooi stukje vlees, speciaal voor met kerst.

Brunch

Tijdens de feestdagen is de kerstbrunch een populaire gelegenheid om samen te komen en te genieten van lekker eten. Pasteitjes met ragout zijn een traditioneel gerecht dat vaak wordt geserveerd tijdens kerstbrunches. Ragout is een romige saus die doorgaans wordt bereid met kalkoen, hoewel er ook versies bestaan die zijn gemaakt met rundvlees, varkensvlees of wild.

Een ander populair gerecht voor kerstbrunches is kerstham, die perfect past bij pasteitjes met ragout en andere traditionele kerstgerechten. Geglazuurd met honing of mosterd is het een heerlijk hoofdgerecht dat zowel warm als koud kan worden geserveerd.

Als u op zoek bent naar iets anders dan kalkoen of ham, dan zijn varkenssaucijzen een smakelijke optie. Sappig en vol van smaak, varkenssaucijzen zijn een veelzijdig gerecht dat zowel bij het ontbijt als de brunch kan worden geserveerd. Het kan worden gegrild of gebakken  en smaakt heerlijk met mosterd of ketchup.

 Zorg ervoor dat er voor iedereen wat lekkers op tafel staat, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke kerstbrunch.

Diner

Met kerst wilt u natuurlijk een heerlijk diner op tafel zetten. Een groot stuk vlees is altijd een indrukwekkende keuze en kan een ware eyecatcher zijn voor uw kerstdiner. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een geschikt stuk vlees voor uw kerstdiner. Een hele kalkoen, een mooi stuk lam of een lekker stuk varken zijn allemaal smakelijke opties om uw gasten mee te verwennen.

Een hele kalkoen is een klassieke keuze voor kerst en kan zowel gevuld als ongevuld worden geserveerd. Het vlees van de KellyBronze kalkoen is van nature mals en sappig. Daarom adviseren wij om enkel zout, peper, groenten en water te gebruiken en de kalkoen niet te vullen. Wij leveren een receptenboekje bij al onze verse hele kalkoenen. Een andere optie is een mooi stuk lamsvlees. Lamsvlees heeft een karakteristieke smaak en kan worden gecombineerd met verschillende sauzen en bijgerechten. Ook een lekker stuk varkensvlees is een populaire keuze voor het kerstdiner. Het vlees van het varken is mals en sappig en kan op verschillende manieren worden bereid, zoals geroosterd, gestoofd of gebakken.

Een andere tip om uw kerstdiner compleet te maken, is het bereiden van een heerlijke ragout met de restjes van de kalkoen. Dit is niet alleen een smakelijke manier om de restjes van uw kerstdiner te verwerken, maar ook een eenvoudige manier om de volgende dag een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Scroll naar top
Heeft u een vraag?